- Őriszentpéter, Alszer 21/A. -

A vendégház

Szállás, felszereltség

A családi házunk külön bejáratú felső szintjén, igényesen kialakított lakrészen 10 személy részére biztosítunk kényelmes elhelyezést.

A vendégek rendelkezésére álló lakrészben öt franciaágyas szoba, felszerelt konyha ebédlősarokkal, két fürdőszoba, és egy társalgó található. A barátságos atmoszférájú, tágas szobák fenyőbútorokkal vannak berendezve. A napi fáradtság kipihenését kényelmes fekhelyek biztosítják. Igény szerint pótágy is elhelyezhető a szobában. Négy szobához tágas erkély tartozik.

A ház központi fűtéssel van ellátva, a vendégeket fűtési idényben felfűtött meleg lakással várjuk.

Az önellátásra berendezkedő vendégeket a teljesen felszerelt, alapvető élelmiszerekkel is ellátott konyha segíti, melyben hűtőszekrény, gáztűzhely, sütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, edények, tányérok, bögrék, poharak, evőeszközök állnak rendelkezésre.

Rossz idő esetén a társalgóban lehet kártyázni, társasozni, televíziót nézni.

Vendégeinknek ingyenes vezeték nélküli internet (WIFI) hozzáférés áll rendelkezésére!

A gyermekek kényelméről és kikapcsolódásáról is gondoskodtunk: utazóágy, etetőszék, fürdetőkád, WC-ülőke a kicsiknek, rajzeszközök, mesekönyvek a nagyobbaknak, hogy az útipoggyász minél könnyebb legyen!

Udvar, kert

A házat körülvevő, szépen gondozott, parkosított kert hátsó részében kiépített tűzrakóhely, valamint fedett kerti pihenő található, ahol az ételek kellemes körülmények között készíthetők és fogyaszthatók el. A kerti sütés-főzéshez szükséges eszközöket (grillező, bogrács, nyársak, hússütő tárcsa) biztosítjuk.

Megegyezés szerint igénybe vehető a vendégház speciális szolgáltatása: a kerti pihenőben lévő kemencében sütés a vendégekkel. Kenyeret, kelt tésztákat, cseréptálban sült ételeket lehet készíteni. Kedvelt program a közös pizzasütés.

A gyerekek szórakozásáról a tágas udvaron kialakított játszótér gondosodik, hintával, mászókával.

Kutyát, és más házi kedvencet nem fogadunk a vendégházban!

Vendégeink autója számára kiépített parkolót biztosítunk.

Környezettudatos szálláshely

Szeretjük a természetet, és lehetőségeink szerint igyekszünk a legkevesebb "ökológiai lábnyomot" hagyni magunk után. Kihasználva a nap energiáját, a vendégeink napkollektorok által melegített vizet használnak. A ház melegét faelgázosító kazán adja. A ház mögötti kiskertben zöldségeket termesztünk vegyszerek és gyomirtók nélkül, hagyományos művelésben. A frissen szedett zöldségeket a vendégeknek is lehetőségük van megkóstolni.

Aktuális